Oplevering website Ondernemend Heiloo

We zijn er als Dawesta trots op, dat we als bedrijf uit Heiloo de nieuwe website voor Ondernemend Heiloo mochten maken. Afgelopen week heeft de nieuwe website van Ondernemend Heiloo het daglicht gezien. Op www.ondernemendheiloo.nl is de nieuwe website te zien. De agenda en het laatste nieuws hebben een prominente plaats op de voorpagina gekregen. Bij de media zijn veel foto’s te zien van de vele leuke evenementen die worden georganiseerd.

Enkele reacties op de website zijn:

Ziet er prima uit, geeft ook goed aan hoe we elkaar weten te vinden en samenwerken. Mooi beeld, in dubbel opzicht van Heiloo!

Prachtig!

Nieuw, helder en fris…

Responsive! Weer helemaal bij de tijd.

Ondernemend Heiloo behoort – in verhouding tot het aantal inwoners – al jaren tot één van de grootste en meest actieve ondernemingsverenigingen van Nederland. Het is een levendige, vooruitstrevende ondernemersvereniging die de belangen behartigt van in Heiloo gevestigde ondernemers, altijd bezig om nieuwe ideeën voor de toekomst te introduceren en uit te werken. Een platform waar ondernemers netwerken en waar kennis en ervaring worden gedeeld, vergroot, verbreed en/of verdiept. Bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse ledenbijeenkomsten die in ongedwongen sfeer plaatsvinden of door bedrijfsbezoeken of lezingen, verzorgd door prominente gastsprekers.