Websites

U kunt met een website vanaf elke locatie waar internet is werken. Of uw klant dus thuis, in de auto of op een terrasje zit, deze kan altijd de website bekijken. Tegenwoordig worden de websites responsive gemaakt, wat betekent dat de website meeschaalt met de device. Bekijkt u de website dus op een telefoon, tablet of PC, de website presenteert zich altijd optimaal. Op een telefoon heeft u dus geen last meer van en website die heel klein gepresenteerd wordt.

We gebruiken voor het ontwikkelen WordPress en zoeken samen met de klant naar een Thema (grafische vormgeving) die het beste past. Deze kunnen we desgewenst naar uw huisstijl vervormen.

Referenties

Ondernemend Heiloo; Risk Organisatie; Tuinadvies Rob de Vries; Hoogland Accountants; Zaam Accountants; Taxatheek; Alleman Mode; B&B Expeditie; Anema Trucks & Parts; Zwemvereniging de Spetters; Fysiopartner Duikersweg; Henk Liefting groente en fruit; Hilda Bloem kinderfysiotherapie.

Project aanpak

Dawesta neemt de volgende stappen bij het maken van een website op maat:

  1. Voorgesprek – We gaan gezamenlijk met de klant de wensen bespreken, waaraan de website dient te voldoen. Hierbij wordt tevens de grafische vormgeving besproken.
  2. Bouw – We bouwen de website met WordPress. We plaatsen op enkele plekken alvast wat content (foto’s; teksten; etc.), welke in de testfase verder kan worden gevuld.
  3. Testen – We plaatsen de website altijd eerst op een test-omgeving. Vervolgens worden de volgende zaken door de klant, of in samenspraak door ons, gedaan:
    1. De website verder vullen.
    2. Vindbaarheid bij zoekmachines als Google regelen (SEO).
  4. Live gang – Nadat de website volledig is gevuld, wordt de nieuwe website live gezet.

Prijs

Samen met de klant doen we een voorgesprek en maken a.d.h.v. dit gesprek een offerte. De websites beginnen zo rond de € 495,- voor een eenvoudige website. De gemiddelde prijs van een website is circa € 995,-.

Voordelen

  • Met WordPress kunt u zelf de content (foto’s; teksten; etc.) van uw website onderhouden.