Windows applicaties

Dawesta maakt Windows applicatie op maat. Daarbij maken we meestal gebruik van een centrale database voor gegevensopslag. De Windows applicatie zijn meestal beveiligd middels een gebruikersnaam en wachtwoord, maar soms ook met andere technieken.

Windows applicaties kunnen sterk uiteenlopende doeleinden hebben. Voorbeelden hiervan zijn administratiesoftware, ordersystemen, voorraad systemen etc. Veelal worden deze systemen gekoppeld met andere systemen binnen een bedrijf.

Referenties

Taxatheek; KLM Cargo; Hoegh Autoliners; Winbase; B&B Expeditie; Anema Trucks & Parts; Cargill – IGMA; NEM.

Project aanpak

Bij Windows applicaties gaat het veelal om software, we het bedrijfsproces vereenvoudigen. We brengen middels een workflow uw organisatie of een deel van uw organisatie in beeld. Vervolgens kijken we welke technieken het beste kunnen worden ingezet voor uw organisatie.

Bij Dawesta nemen hierbij de volgende stappen bij het maken van een Windows applicatie op maat:

  1. Vooronderzoek – We gaan gezamenlijk met de klant de mogelijkheden bespreken.
  2. Functioneel ontwerp – Hierbij beschrijven we de te maken software en maken hierbij o.a. gebruik van schermvoorbeelden.
  3. Bouw – We bouwen de Windows applicaties meestal C#, een omgeving van Microsoft. In het verleden is ook Delphi gebruikt.
  4. Testen – Dit doen we eerst zelf technisch en vervolgens gezamenlijk met de klant.

Prijs

Samen met de klant doen we een deel van het vooronderzoek en maken we een prijsindicatie. Mocht de prijsindicatie passend zijn binnen uw budget, dan maken we het functioneel ontwerp op basis van nacalculatie. Afhankelijk van de gezamenlijk gekozen opties kan er na het functioneel ontwerp een definitieve offerte worden gemaakt, zodat u voor de bouw al weet waar u aan toe bent.