Koppelingen

Wilt u ook dubbele invoer en typefouten vermijden, dan zijn koppelingen met andere systemen vaak aan te raden. Op deze manier wordt de software of website efficiënter. Dit kan eventueel ook gekoppeld worden aan software van een klant waar uw veel mee samenwerkt.

Wij nemen contact op met de leverancier van de software en kijken naar de mogelijkheden om geautomatiseerd gegevens hier vanuit op te halen, of juist in een ander systeem door te zetten.

Veelal gebeuren koppelingen middels een Webservice, EDI-berichten, XML-berichten, SEPA-bestand, iDeal, etc. Al deze technieken beheersen we en hebben we al vaker toegepast.

Referenties

Taxatheek; Winbase; Anema Trucks & Parts; Cargill – IGMA; Hoegh Autoliners; KLM Cargo

Project aanpak

Bij koppelingen gaat het er veelal om, om het bedrijfsproces te vereenvoudigen, te versnellen of minder gevoelig voor fouten te maken. We brengen middels een workflow uw organisatie of een deel van uw organisatie in beeld. Vervolgens kijken we welke technieken het beste kunnen worden ingezet.

Bij Dawesta nemen hierbij de volgende stappen bij het maken van een koppeling:

  1. Vooronderzoek – We gaan gezamenlijk met de klant de mogelijkheden bespreken.
  2. Functioneel ontwerp – Hierbij beschrijven we de te maken koppeling en maken hierbij indien nodig gebruik van schermvoorbeelden.
  3. Bouw – We bouwen de koppeling meestal in C#, een omgeving van Microsoft.
  4. Testen – Dit doen we eerst zelf technisch en vervolgens gezamenlijk met de klant.

Prijs

Samen met de klant doen we een deel van het vooronderzoek en maken we een prijsindicatie. Mocht de prijsindicatie passend zijn binnen uw budget, dan maken we het functioneel ontwerp. Daar we bij koppelingen meestal mede-afhankelijk zijn van andere partijen, maken we de koppelingen op nacalculatie. Wel geven we van te voren een prijsindicatie en overleggen met u, zodra om een bepaalde reden de prijsindicatie in gevaar komt.

Voordelen

  • Geen dubbele invoer van gegevens door u of uw relatie.
  • Geen typefouten.
  • Snellere invoer, daar dit geautomatiseerd gebeurd.